Viulunsoittaja katolla netti

Näytökset:

Ensi-ilta 26.6. Esitykset klo 18.

PE 26.6. SU 28.6.  TI 30.6.  KE 1.7. TO 2.7. SU 5.7.  TI 7.7.  KE 8.7.
TO 9.7. SU 12.7. TI 14.7. KE 15.7. TO 16.7. SU 19.7.  TI 21.7. KE 22.7.
TO 23.7.              

 

Netticket logo vaaka web

Kaksikymmentä vuotta sitten, edellisen kerran, Korvenkylän kesäteatterin näyttämölle avautui 1900-luvun alun ukrainalaiskylä Anatevka, jossa köyhällä maitokauppiaalla Tevjellä ja hänen vaimollaan Goldella on ongelma: Kuinka saada naitettua viisi tytärtään juutalaisen perinteen mukaan? Vanhimmalle tyttärelleen Tzeitelille on jo sopiva sulhanen tiedossa, mutta tämän sydän valitsee toisin. Tästä kehkeytyy kaunis, koskettava kertomus, jossa huumori, elämänmyönteisyys ja ikimuistoinen musiikki siivittävät tätä rakastettua tarinaa, jota mutkistaa alati pahenevat juutalaisvainot tsaarinajan Venäjällä.

Kyseessähän on siis kaikkien musikaalien helmi, Viulunsoittaja katolla! Tuo rakastettu Broadway-musikaali on edelleen monella tapaa ajankohtainen. Suuressa teemassaan valitettavan ajankohtainen. Yhä tänä päivänä ihmisryhmiä vainotaan. He joutuvat jättämään kotejaan ja pakenemaan poliittisia mullistuksia. Kuten anatevkalaisetkin aikoinaan. Voimaa ja lohtua tuo kuitenkin yhteisöllisyys ja toisista välittäminen. Ja ne pienen pienet ilot ja murheet, joita ilman elämä ei olisi elämää – L’chaim Elämälle!

Jo vuosia on Korvenkylän kesäteatteri ylpeänä tarjonnut musiikkiteatterin ystäville nähtävää ja kuultavaa. Kesä 2020 nostaa teoksen kohdalla riman nyt entistä korkeammalle. Mutta Korvenkylän osaava porukka ottaa haasteen vastaan sekä päivittää ja tarjoaa tämän musikaaliklassikon Korvenkylän malliin – ikimuistoisesti.

Historia

Korvenkylän Nuorisoseura ry. perustettiin 7.1.1906. Kesäteatteritoiminnan lähtökohta nykyisessä muodossa oli Korven koulun lakkauttaminen 1993, minkä jälkeen koulu siirtyi kannatusyhdistyksen hallintaan. Vuonna 2000 rakennettiin ulkorakennukseen asianmukaiset pukeutumis- ja varastotilat. Katsomokaltevuutta parannettiin maansiirtotöillä ja katsomo rakennettiin jälleen uudestaan vuonna 2001.

 

Nykypäivä

Nuorisoseuran toiminnan pääpainoalue on tänä päivänä kesäteatteri. Vuosittain tuotamme yhden näytelmän, joissa on noin 15 esitystä. Tämän lisäksi järjestämme tanssi-, tanhu- ja näytelmä koulutusta. Tottakai ohjelmaan kuuluu retkiä, pikkujouluja ja ohjelmapalvelua sketsien muodossa.

Tutustu toimintaamme tästä

Yhteystiedot

Korvenkylän Nuorisoseura ry

Korventie 703, 46960 Muhniemi

info@korvenkylankesateatteri.fi

palaute@korvenkylankesateatteri.fi

Katso tarkemmat yhteystiedot tästä


© 2020 | Korvenkylän Kesäteatteri